TotAlzir@: VIII TORNEIG DE FUTBOL 7 DE PENYES DEL FC BARCELONA

jueves, 18 de julio de 2013

VIII TORNEIG DE FUTBOL 7 DE PENYES DEL FC BARCELONA

INFORMACIÓ RELATIVA A LA SEUA PARTICIPACIÓ AL 8è TORNEIG DE
FUTBOL 7 DE PENYES DEL FC BARCELONA

La PB d’Alzira i Comarca participarà per cinquena vegada al torneig de futbol 7 de  penyes que , una vegada més, organitza el FC Barcelona, dins del  marc de la Festa Barça.

El torneig es jugarà els dies 31 de juliol i 1 d’agost. La expedició de l’equip arribarà a Barcelona el dia 30 al migdia. Apart de la participació al torneig els xiquets i pares que composaran la expedició podran gaudir d’algunes visites a llocs d’interès de la Ciutat Comtal.
Els jugadors, tots socis de la penya,  que composen l’equip son els següents:
NATXO ,  PABLO  CARRETERO,  ALAN,  JAVI,  JOSEP,  SALVA,  ALBERT,  JORDI,  PABLO BAÑÓ,  PERE,  KEVIN,  i VICENT
La penya defensarà el títol aconseguit la passada edició. Cal destacar els tres títols aconseguits fins ara per la mateixa.
L’entrenador de l’equip serà un any més el seu president Tonyo Alvaro,  que estarà ajudat per Manu Martínez i Lluís Albero.
 L’equip va iniciar el passat dia 15 els entrenaments per  preparar aquest torneig.
L’objectiu de l’equip, segons el seu president és que els xiquets gaudeixen d’uns dies de barcelonisme, ja que apart de la seua participació al torneig, el club prepara una sèrie d’activitats per a que tots els penyistes  , grans i menuts passin uns dies de germanor blaugrana. També fer un paper el més digne possible al torneig, ja que el llistó està molt alt , i cada vegada és major la dificultat dels rivals.
També la junta directiva de la penya vol agrair a les empreses que han contribuït econòmicament a fer possible aquesta participació com son:
DIRECTO. ON LINE;  EXTRACCIONES  Y LIMPIEZAS MAR-MI;  CONSTRUCCIONES FITA; NETEGES ROSA; CONSTRUCCIONES DiD;  SERIGRAFIA ROSA MAS;

Així com algunes altres que no han volgut aparèixer públicament. També, com no, el nostre agraïment a la PB El Paler, per la seva aportació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.