TotAlzir@: Ceip Federico Garcia Sanchiz, Reciclem llibres de text conjuntament!

lunes, 9 de septiembre de 2013

Ceip Federico Garcia Sanchiz, Reciclem llibres de text conjuntament!

EL LLIBRE VERD AL CEIP FEDERICO GARCÍA SANCHIZ
Reciclem llibres de text conjuntament!

La despesa en llibres de text de les famílies que tenen fills i filles en edat escolar a la nostra escola s’ha anat incrementant considerablement en els darrers anys, i ha acabat esdevenint una càrrega econòmica important, especialment per a aquelles famílies amb rendes més baixes.
Davant aquesta situació l’Ampa del Ceip Federico Garcia Sanchiz du aplicant els últims tres anys, per iniciativa pròpia, un projecte de reutilització dels llibres de text anomenat “El llibre verd”.
Un dels principals objectius del projecte ha sigut impulsar la cohesió social mitjançant polítiques d’equitat que garanteixquen la igualtat d’oportunitats a tot l’alumnat en el marc d’un sistema educatiu de qualitat.
D’altra banda, també hem orientat la nostra política educativa vers un consum més racional i un ús dels recursos més sostenible des de la perspectiva ecològica i mediambiental.
Des del punt de vista de l’educació en valors, és important que transmetram a l’alumnat actituds positives i valors fonamentals, com són ara la conservació responsable dels llibres, la cooperació, la solidaritat i la capacitat de saber compartir els recursos disponibles.
Dur a terme projectes d’aquestes característiques serveix també, per construir teixit social dins del nostre centre escolar i per promoure la cooperació entre les famílies, el professorat i l’alumnat.
Aquest curs un 98% de l’alumnat de 3r, 4rt, 5é i 6é de primària ha participat del projecte que es pot consultar a l’Aula Virtual de l’ampa dins de la pàgina web de l’escola www.fgarciasanchiz.es.

La comissió de llibres de text de l’ampa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.