TotAlzir@: Els escolars de Sueca visiten l’exposició de Conrado Meseguer

jueves, 23 de octubre de 2014

Els escolars de Sueca visiten l’exposició de Conrado Meseguer

El propi artista és l’encarregat d’explicar als joves visitants esta important mostra del seu treball
Alumnes de quart i quint de Primària del col•legi Unió Cristiana han visitat, este matí, l’Espai Moret de la sala Els Porxets, per a contemplar les obres d’art que el reconegut pintor suecà, Conrado Meseguer, exposa en Sueca fins al pròxim 2 de novembre. Precisament, ha sigut el propi artista l’encarregat d’explicar als menors esta mostra retrospectiva nascuda de la seua col•lecció “Als que sentiren la terra”.


Després de la projecció d’un audiovisual, que recull un ampli resum de la seua obra  “homenatge als nostres pares i iaios”, Meseguer ha explicat als escolars en què consistia el treball que realitzaven en el camp i ha respost a les preguntes que li han realitzat els xiquets, com per exemple quina és la tècnica que empra, com li ve la inspiració o com crea les composicions de colors i textures. Meseguer, molt amable i atent, com sempre, ha plantejat la visita d’una manera molt interactiva amb els alumnes.   
La visita d’este matí s’emmarca dins d’una sèrie que estan realitzant uns els col•legis del municipi a esta valuosa exposició, sens dubte, una de les més importants que ha acollit la ciutat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.