TotAlzir@: L’Ajuntament oferix una recepció a la gimnasta, dos vegades campiona del món, Elena López

martes, 28 de octubre de 2014

L’Ajuntament oferix una recepció a la gimnasta, dos vegades campiona del món, Elena López

El saló de plens de l’Ajuntament de Sueca va acollir, el passat cap de setmana, l’acte de recepció a la membre de l’Equip Nacional Absolut de Gimnàstica Rítmica, i dos vegades Campiona del Món en la modalitat de Maces, Elena López Benaches. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; la regidora de Joventut, Raquel Tamarit; i el regidor de Promoció Lingüística, Salvador Giménez; junt a l’equip tècnic i gimnastes del Club de Gimnàstica Rítmica ACEUS, van acudir a la recepció en la qual li va ser entregada a Elena la insígnia de plata de l’Ajuntament. “Estic molt contenta d’haver rebut Elena i, al mateix temps, que
haja participat en la presentació del Club ACEUS. D’esta manera, les joves gimnastes han pogut compartir este dia amb ella, una de les seues ídols”, ha expressat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.

Este acte es va emmarcar dins dels organitzats amb motiu de la presentació Oficial del Club de Gimnàstica Rítmica ACEUS. Posteriorment a la recepció de les autoritats, l’homenatjada va oferir una Màster Class en el Pavelló Cobert. Els actes van continuar a la vesprada amb exhibicions, per part de Sofía Zanón, subcampiona d’Espanya per equips, i de les integrants del Club ACEUS. Finalment, va tindre lloc la Presentació Oficial del Club, equip tècnic i gimnastes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.