TotAlzir@: ADISPAC informa, en nota de prensa, la oferta de una plaza un/a joven con discapacitado intelectual refugiado.

sábado, 26 de septiembre de 2015

ADISPAC informa, en nota de prensa, la oferta de una plaza un/a joven con discapacitado intelectual refugiado.



La Junta Directiva de ADISPAC, en sessió celebrada el dilluns passat, dia 21 de setembre, va acordar per unanimitat, després de rebre l'informe positiu per part de l'Equip Multiprofesional del Centre Ocupacional La Ribera d'Alzira, oferir els serveis del nostre centre per a atendre a un/a jove amb discapacitat intel·lectual, major de 21 anys que tinga les característiques pròpies per a ser atès en un Centre Ocupacional, que es trobe en situació de "refugiat" i que residisca en la zona d'influència del nostre centre per on realitza el nostre autobús el servei de transport.

Al mateix temps, també es va acordar, sol·licitar a la Consellería l'ajuda o col·laboració econòmica necessària per al manteniment d'aquesta plaça. També volem fer constar que, segons se'ns va informar recentment, no existeix cap sol·licitud per al nostre Centre en la llista d'espera de la Direcció Territorial de València.
Davant la situació i la necessitat d'acolliment de les persones refugiades que fugen de la guerra, la nostra entitat, sempre en col·laboració i sota les directrius de la  Consellería vol, en la mesura de les seues possibilitats, col·laborar en l'atenció solidària a una persona amb discapacitat intel·lectual, encara que totes les places, les 60, del nostre centre  estàn ocupades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.