TotAlzir@: Algemesi: Què passarà esta nit si plou?

lunes, 7 de septiembre de 2015

Algemesi: Què passarà esta nit si plou?

Es celebrarà la Processó de les Promeses? 
Què farem si plou? 
Hi haurà processó.
Tot i que en estos moments, quan són les 5 de la vesprada, fa una hora que ha deixat de ploure les previsions no són les que ens agradarien. A migdia a l'ajuntament s’han reunit festers, mestres de ball i representants de la corporació municipal per prendre una decisió sobre el que s’haurà de fer segons ploga o no a les 22 hores.

Davant que el temps pot canviar el que s’ha decidit és que si a les 22 hores plou s’esperarà que pare. Si en un temps prudencial no cessa la ploguda no eixiran els balls i la Mare de Déu es traslladarà en romeria fins a la Capella de la Troballa quan es puga. Si plou a les 22 hores, en el moment que deixe de ploure, el poble i els integrants dels balls sabran que la processó eixirà quan repiquen dues vegades les campanes. Tot i que el poble i, sobretot els integrants de la processó, desitgem que pare de ploure cal saber que les previsions per a avui no són bones i demà sembla que millorarà el temps a la vesprada, per tant cap la possibilitat que també hi haja canvis en la Processoneta del Matí.
Des d’AW desitgem que s’aclarisca l’oratge i que tots puguem gaudir de les nostres Festes, Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanita

http://www.algemesiweb.es 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.