TotAlzir@: Dia Mundial del Turisme

viernes, 25 de septiembre de 2015

Dia Mundial del Turisme

Alzira celebra el dia Mundial del Turisme el diumenge 27 de setembre.

Amb motiu de la celebració del DIA MUNDIAL DEL TURISME 2015, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alzira ha organitzat una visita guiada per diferents punts de la ciutat perquè el públic puga apreciar les meravelles d’una ciutat plena d’història, de tradicions i de vivències. La visita guiada començarà a 10:30 h des de la Tourist Info Alzira, en la Plaça Major.

Segons Isabel Aguilar, regidora de Turisme: “Esta es una gran oportunitat per acostar un poc més als nostres veïns i visitants les joies turístiques que oferix Alzira. El nostre objectiu és treballar sempre per a donar a conéixer la història de una ciutat amb uns arrels importants i principalment que la saviesa de la nostra cultura no es perda mai”.
Amb motiu de la celebració del DIA MUNDIAL DEL TURISME 2015, les Oficines Tourist Info de la Comunitat Valenciana, desenvoluparan activitats comunes entorn del lema “Mil milions de turistes, mil milions d'oportunitats”
A  Alzira visitarem i coneixerem:
- Muralles de l'Antic Mercat (BIC)
- Parc d'Aràbia Saudita
- Balls populars
- Passeig Fluvial del Xùquer
- Casa Blava
- Centre BTT
#‎RESERVES:
Tourist Info Alzira, Plaça del Regne s/n - telèfon 962419551 - alzira@touristinfo.net; horari: de dimecres a dissabte, de 10:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h

* Per a la degustació gastronòmica (tapa + beguda), inscriure's en Tourist Info: 3 €..

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.