TotAlzir@: Ja està en marxa el XX Concurs Escolar de Dibuix a Alzira

martes, 29 de septiembre de 2015

Ja està en marxa el XX Concurs Escolar de Dibuix a Alzira

L'Ajuntament d'Alzira organitza, un any més, el Concurs Escolar de Dibuix dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira, un concurs que enguany aplega a la seua XX edició.
Les bases del concurs ja estan publicades, i en estes es marca la data de finalització per a presentar els treballs, el pròxim divendres 16 d'octubre de 2015.
 L'objectiu d'estos premis és donar a conéixer-los entre la població amb edat escolar, tant d'Educació Primària com de Secundària, i pot participar tot l'alumnat dels centres públics, concertats i privats de la comarca.
José Grau, regidor d'Educació, considera que el lema d'enguany "L'ofici d'escriure" és un lema clar i senzill a l'hora d'inspirar els alumnes a plasmar-lo  als seus dibuixos.
Els premis es lliuraran el dimarts, 27 d'octubre, en el saló d'actes de la Casa de la Cultura, i posteriorment es farà una exposició formada pels treballs guardonats i destacats, que estarà oberta des de el mateix dia del lliurament i fins al 2 de novembre.
Per a la presentació de treballs s'han establert diverses categories: primer, segon i tercer cicles d'Educació Primària; Educació Secundària Obligatòria; Batxillerat i Cicles Formatius; o Educació Especial.

Hi haurà dos premis per a cadascuna de les categories, un primer premi de 30 euros, i un segon de 20 euros, en vals de compra per a material escolar o dibuix a les botigues d'Alzira.
També, com a complement del Premis literaris Ciutat d'Alzira, enguany és el primer any que s’inclou dos sessions d’animació lectora a la Biblioteca Municipal, una per a mares, pares i fills/es el dissabte 24 d’octubre (11.00-13.00 h), i una altra per a mares i pares, el dimecres 28 d’octubre (18.00-20.00 h).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.