TotAlzir@: L'Ajuntament d'Alzira guanya a Granada un destacat premi pel projecte "La factura electrònica"

miércoles, 30 de septiembre de 2015

L'Ajuntament d'Alzira guanya a Granada un destacat premi pel projecte "La factura electrònica"

El Centro de Estudios Municipales y de Cooperación Internacional (CEMCI), dependent de la Diputació de Granada, ha atorgat els guardons de la segona edició dels premis CEMCI.
Es podia participar en dos categories: Pràctiques Municipals Exitoses, i  Investigació Científica avançada de l'administració i el govern local. En esta segon categoria ha resultat guanyador l'Ajuntament d'Alzira per "La factura electrònica", ja que el nostre ajuntament és pioner en este tipus de tràmit administratiu.

La regidora de Modernització, Inmaculada Onrubia, reconeix que "Sense l'esforç i treball dels tècnics i personal de l'Ajuntament d'Alzira no seria possible que la nostra ciutat obtinguera este tipus de premis, distincions que demostren que el nostre Ajuntament va pel millor camí cap a la modernització".
Pròximament es farà entrega a Granada del premi als representants del  nostre consistori.

Onrubia es mostra convençuda que es pot seguir avançant, i  recorda que "La factura electrònica és obligatòria des del quinze de gener d'este any, encara que l'Ajuntament d'Alzira és capdavanter, ja que està utilitzant-la des de l'any 2010, a més d'haver sigut el primer Ajuntament amb format "facturae" inscrit en el directori de la AEAT, l'Agència Tributària". 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.