TotAlzir@: Prop de 400 persones assistiren al Congrés d’Educació de l’Alcúdia

lunes, 28 de septiembre de 2015

Prop de 400 persones assistiren al Congrés d’Educació de l’Alcúdia


Al voltant de 400 persones han assistit al VIII Congrés d’Educació : “Educació, l’eina per canviar el món” que s’ha celebrat a l’Alcúdia durant els dies 24, 25 i 26 de setembre.
L’èxit de participació és indubtable ja que durant els tres dies s’ha omplit el saló d’actes.



En quant als assistents no sols han vingut de la Ribera sinó també de comarques com La Safor, L’Horta, València capital i fins i tot de la Marina. La regidora d’educació de l’Alcúdia, Pilar Huertas, ha volgut destacar el fet de la quantitat de públic que ha assistit tenint en compte que dijous i divendres són dies laborables, el que dona mostra de l’interès de la gent per assistir.
Totes les ponències han satisfet les expectatives i s’ha mostrat un grau d’interès alt ja que el públic ha participat activament fent preguntes als col·loquis posteriors. Tots els docents han quedat contents per l’assistència al congrés del Conseller Vicent Marzà, que va inaugurar l’acte el dijous 24 de setembre i va obrir un torn de preguntes i suggeriments.
Les ponències han estat variades i diverses, tractant un tema cadascuna encara que totes ajuden o van adreçades a aconseguir una millora en l’educació. De fet, totes obliguen a la reflexió posterior dels docents en els seus plantejaments de la seua tasca diària.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.