TotAlzir@: TORNEIG PÀDEL CIUTAT DE SUECA FALLA SUCRO 2015

lunes, 21 de septiembre de 2015

TORNEIG PÀDEL CIUTAT DE SUECA FALLA SUCRO 2015

Èxit de participació i assitència de públic en la III Edició del Torneig de Pàdel Ciutat de Sueca organitzat per la Falla Sucro durant els dies 17, 18, 19 i 20 de setembre en les instal·lacions del New Gym Padel.
Un total de 18 parelles participaren en aquest campionat, repartides en dos categories, una masculina, i, altra mixta.
La classificació va ser la següent:
Categoria masculina:
1r (trofeu i material esportiu): Kike Claver i Marcos Escrivà
2n (trofeu i material esportiu): Gustavo Selfa i Luis Biendicho


Categoria Mixta:
1r (trofeu i material esportiu): Patricia Martínez i Gustavo Selfa
2n (trofeu i material esportiu): Marilen Garcia i Rafa Meseguer



La comissió de la Falla Sucro vol agrair a les empreses col·laboradores (Martina&Colette i Carpio Esports) l’esforç econòmic que han fet, així com als Regidors d'Esports i Festes de l’Ajuntament de Sueca, Vicent Baldoví i Pau Roselló, per col·laborar i facilitar en tot moment la nostra tasca.
El nostre President, Enrique Claver Escrivà, el nostre President Infantil Sergi Màñez Lloret, les nostres Falleres Majors Carol Simeón Roig i Lucia Miguel Giménez, junt al President de la J.L.F., Vicente Llopis Hermano, la Fallera Major de Sueca, Sara Roselló Collado, i, el Regidor de Festes, Pau Roselló Pasqual, donaren en aquesta ocasió els trofeus i el material esportiu als participants.
Per últim donar les gràcies a tots els components de la Falla Sucro pel seu treball, demostrant una vegada més que la nostra falla segueix esdevenint un referent també esportiu any rere any.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.