TotAlzir@: Comencen les converses de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alzira i AVAME

viernes, 23 de octubre de 2015

Comencen les converses de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alzira i AVAME

El passat mes de juliol AVAME (Associació Valenciana de Mercaders) i l’Ajuntament d’Alzira tingueren una primera presa de contacte en els mateixos carrers del mercat dels dimecres, per a vore de prop quines eren les inquietuds o preocupacions dels comerciants.
Ahir dijous, 22 d’octubre, es va celebrar una reunió a les instal·lacions de l’Ajuntament, amb part de la directiva d´AVAME en la qual participaren el seu president Cayetano de Haros, el tresorer Enrique Molina Talens i els vocals de la Junta José
Estarlich Ortega i Miguel Ángel Viñes. Tots ells intercanviaren  impressions amb l’alcalde, Diego Gómez, i la regidora de Comerç, Isabel Aguilar, per a trobar una solució a algunes deficiències, inquietuds i suggerències que sol·liciten els mercaders i, així, crear un vincle de col·laboració més actiu entre els implicats.
En l´esmentada reunió es tractaren diversos temes d’interès, en els que la direcció d’AVAME està molt interessada a aclarir-los, ja que estes propostes millorarien de forma positiva un mercat que es fa molts anys a la nostra ciutat i és cada dimecres un punt de trobada de consumidors de totes les poblacions veïnes i un referent en la Ribera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.