TotAlzir@: Dani Guerrero guanya baix un diluvi en el XVI ciclocròs de Sueca

lunes, 26 de octubre de 2015

Dani Guerrero guanya baix un diluvi en el XVI ciclocròs de Sueca

Sueca ha estat l'escenari de la quarta prova puntuable per la Challenge de Ciclocròs de la Comunitat Valenciana. La cita, organitzada per l'Escola Ciclista de Sueca, ha reunit a la capital de la comarca de la Ribera Baixa vora 300 ciclistes. L'amenaça de pluja ha estat present durant tota la jornada, encara que no ha estat fins a l'última prova, la dels elit i sub23, quan ha plogut amb força. Els ciclistes s'han batut fins al final baix un diluvi, amb triomf final per a l'elit de Xàtiva Dani Guerrero (Cliniconfort-Chuvi), el primer que aconsegueix en la present Challenge. El segon lloc ha estat pel sub23 Miguel Calatayud (EC Moixent), a 17”, mentre que l'elit David Olivares (Volcenter Volkswagen) ha estat tercer a 1’57”.
En la categoria  fèmina elit també s'ha estrenat com a guanyadora aquesta temporada Eva Valero (Big Bikes Carlet), qui s'ha imposat a Tania Martínez (Cicloclinic) i a Empar Félix (Castillo d'Onda), segona i tercera respectivament. La millor  de la categoria femenina junior ha tornat a ser Sofia Rodríguez (Volcenter-Volkswagen).
En categoria junior, Adrián Aranda (Café Cuatro M – València Terra i Mar) també ha aconseguit el seu primer triomf en la Challenge. Segon ha estat Alberto Samper (Gandia-Renault Ginestar) i tercer Borja Altur (Volcenter Volkswagen).

En cadets, també primera victòria de la temporada per a Alejandro Gregorio (Gandia-Renault Ginestar), qui ha creuat la línia de meta per davant dels seus companys d'equip Miquel López i Jaime Muñoz, que han completat el podi. En la categoria femenina, Alba Gómez (Volcenter Volkswagen) ha estat millor aquesta vegada que les seves companyes Susana Pérez i Sara Bonillo.

Qui segueix intractable en aquesta Challenge de ciclocròs és Raúl Ballester (Soulbikes Alzira) en categoria màster 30. Aquest matí ha tornat a guanyar, i ja van quatre de quatre, per davant del seu company Vicent Lladró, segon a 43”, i de Sergio Calatayud (Cliniconfort-Chulvi), tercer a 48”.

En màster 40, el vigent campió autonòmic Jordi Reñe (CC Connect Cycling Center) ha aconseguit el triomf. Segon ha estat Raúl Gutiérrez (Coperbikes) a 5” i tercer Enrique Soler (PC Pinedo) a 36”.

En màster 50, la victòria ha estat para Vicent Bonafé (Velo Club Carlet), per davant de Juan Antonio Altur (Eurolosa) i Ignacio Fandos (UC Vinaròs).

José Mezquita (Ciclos Fandos) s'ha tornat a imposar en categoria màster 60, aquesta vegada precedint a Emilio Fandos (UC Vinaròs) i a José Antonio Pina (CC Camp de Mirra).

En Escoles de Ciclisme, els triomfs han estat para Josep Matoses (CC La Valldigna) i Ainara Albert (BC Picassent) en infantils, Pablo Calvo (CC Guti Vinalesa) i Alejandra Puente (CC Xeraco) en alevins i David Ivars (CC Mussols Xàbia Bikers) i Leyre Merlet (CC Guti Vinalesa) en principiants.


Líders provisionals de la Challenge

Després de la disputa del XVI Trofeu de Ciclocròs 'Ciutat de Sueca', la Challenge de Ciclocròs de la Comunitat Valenciana està liderada provisionalment pels següents ciclistes: Dani Guerrero (elit), Vicent Martínez (sub23), Tania Martínez (fèmina elit), Borja Altur (junior), Miquel López (cadet), Alba Gómez (fèmina cadet), Raúl Ballester (màster 30), Enrique Soler (màster 40), Vicent Bonafé (màster 50), José Mesquita (màster 60), Jordi Constantino (infantil), Iván Gomar i Irene Vetlla (aleví) i David Ivars i Leyre Merlet (principiant).

A l'acte de lliurament de trofeus han assistit el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sueca, Vicent Baldoví; el president de l'Escola de Ciclisme de Sueca, Hilario Rodó, i el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos.


La Challenge de la Comunitat Valenciana de ciclocròs, que arriba aquest any al seu 31ª edició i consta d'una dotzena de proves puntuables, ret homenatge pòstum a Pascual Momparler Gandia. Aquesta temporada compta amb el patrocini de Caixa Popular i Ridley. La propera cita serà el diumenge 8 de novembre en la localitat d'Aldaia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.