TotAlzir@: Este diumenge s’ha celebrat la primera etapa a peu de la Ruta dels Monestirs, de Gandia a Sant Jeroni de Cotalba

lunes, 19 de octubre de 2015

Este diumenge s’ha celebrat la primera etapa a peu de la Ruta dels Monestirs, de Gandia a Sant Jeroni de Cotalba


A les 9’00 es van concentrar en la Tourist Info de Gandia els 73 participants d’esta primera jornada procedents d’Alzira, la Barraca d’Aigües Vives, Gandia, i València. El recorregut pels carrers de la ciutat Ducal va ser obert per una comitiva de dolçainers i tabaleters així com per representants de l’Ajuntament de Gandia. Els excursionistes continuaren el camí per les localitats i termes d’Almoines, Beniarjó, Beniflà, Palma, fins el monestir de Sant Jeroni de Cotalba a Alfauir, on els esperaven Maria Jesús i Caridad Trenor, propietàries d’este magnífic cenobi. 

Una completa visita al monestir de més de dos hores, per admirar el bon estat de conservació, i contemplar la majestuosa arquitectura defensiva de l’edifici, presidit per la torre gótica, l’església, la Sala Capitular,  la cuina dels monjos, el claustre inferior d’estil mudèjar i el claustre superior, amb diferents estils, gòtic, reinaxentista..., l’antic refectori,  les sitges, les cavallerisses, el jardí romàntic amb l’aqüeducte, i l’interessant audiovisual que mostra tota la història d’este important monestir.

La próxima etapa serà el pròxim 15 de novembre, que partirà des de Cotalba fins a convent del Corpus Christi a Llutxent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.