TotAlzir@: PATRÍCIA MARTÍNEZ, COORDINADORA D’EUPV-ALZIRA, ES PRESENTA A LES PRIMÀRIES D’ARA EN COMÚ PER A LES ELECCIONS GENERALS

lunes, 19 de octubre de 2015

PATRÍCIA MARTÍNEZ, COORDINADORA D’EUPV-ALZIRA, ES PRESENTA A LES PRIMÀRIES D’ARA EN COMÚ PER A LES ELECCIONS GENERALS

Patrícia Martínez, coordinadora local d’EUPV-Alzira, es presenta com a candidata en  les primàries d’Ara en Comú per a les eleccions generals. A la llista es presenten diversos membres d’EUPV, com ara l’alcalde de Bunyol i l’actual diputat Ricardo Sixto.
Des d’Ara en Comú es fa una crida per a crear una llista de confluència de totes les formacions d’esquerres i valencianistes per fer front al bipartidisme, a més de la participació ciutadana en un procés que sume totes les forces possibles.

Per a Patrícia Martínez, coordinadora d’EU-Alzira: “necessitem que des de tots els àmbits es puga dur a terme un programa transformador, d’esquerres i ecologista. Aquest ha de ser un primer pas per a avançar en la construcció d’una gran candidatura unitària d’esquerres i valenciana.”

Per a inscriure’s en el cens i participar en les primàries d’Ara en Comú: http://ahoraprimariasencomun.org/valencia/registrat-en-el-cens/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.