TotAlzir@: Sueca contractarà enguany més persones per a la vigilància de les portes de tirades

sábado, 24 de octubre de 2015

Sueca contractarà enguany més persones per a la vigilància de les portes de tirades

La proposta de crèdit de les subvecions aprovada pel consistori en el ple extraordinari permetrà contractar un nombre major de persones per a vigilar el vedat
Aquest divendres s'ha votat al ple municipal extraordinari de Sueca  la proposta de crèdit de  les subvencions provinents de la quantia recaptada en la subhasta del vedat d'aus aquàtiques de Sueca. Enguany s'han recaptat exactament 8000 euros més que en la subhasta anterior, així s'han aconseguit sumar un total de 145.000 euros. Això demostra, per tant, que s'ha aconseguit remuntar l'estancament dels darrers anys i invertir la tendència negativa de les quatre últimes subhastes.


Tots els grups han votat per unanimitat la proposta de repartiment de l'import que s'ha recaptat amb les aportacions que el col·lectiu de caçadors ha fet per les 60 replaces assignades en la subhasta.
Segons que ha explicat l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, al ple extraordinari, el repartiment de les subvencions és pràcticament el mateix que el del darrer any, exceptuant la part del Motor de la Caldereria que obté un 25% de la quantia recaptada pels “puestos” que hi ha al voltant d'aquest motor.

Amb el repartiment aprovat al ple municipal extraordinari, s'ha confirmat l'aportació de 41.493,39 euros a les despeses de personal de l'Ajuntament. Amb aquesta xifra, el consistori podrà contractar més gent  per a la vigilància de les portes de tirades que l'any passat, quan es va poder contractar 16 persones.

D'altra banda tots els grups han votat aportar també 50.000 euros a la Comunitat de Regants, 2541,32 euros al Motor de Caldereria i 100 euros a cadascun de la resta de motors, els de Bassals,  Tamarital, Malvinar, Corretjola, Arce-Sabater, Baró – Loteria, Providència i Enxumara.

La resta de la quantia es destinarà al Consell Agrari, a qui s'aportarà l'import de 9.000 euros per a la conservació i les millores de les infraestructures agràries municipals i els 16.000 euros restants es destinaran a les despeses diverses del manteniment del vedat.

L'alcaldessa, qui ha tancat les intervencions dels portaveus, ha remarcat el valor econòmic de l'activitat dels caçadors en Sueca i també, sobretot, el valor social de les seues aportacions.


Aquest ple municipal extraordinari s'ha celebrat per aprovar la sol·licitud al Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques el fraccionament en un període de 10 anys del reintegrament dels saldos que resulten a càrrec de les entitats locals en la liquidació definitiva de la participació en tributs de l'Estat corresponent a l'any 2013. La presentació de la sol·licitud s'havia de remetre amb anterioritat a l'1 de novembre d'aquest any, després de ser aprovada per la corporació local, motiu pel qual s'ha hagut de convocar aquesta sessió extraordinària.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.