TotAlzir@: EU-ALZIRA DENUNCIA QUE BASTIDAS DEIXÀ PER PAGAR 40.000 EUROS DEL PLA DE MOBILITAT DES DEL 2010

viernes, 27 de noviembre de 2015

EU-ALZIRA DENUNCIA QUE BASTIDAS DEIXÀ PER PAGAR 40.000 EUROS DEL PLA DE MOBILITAT DES DEL 2010


EU-Alzira denuncia que l’anterior equip de govern de la Sra. Bastidas va deixar per pagar 39.480 euros de la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) des del 2010.
Aquest pla va ser encomanat a la Mancomunitat de la Ribera Alta i va tindre un cost total de 90.000 euros, juntament amb els de Carcaixent i Algemesí. Ha sigut en aquest últim ple quan es va haver d’abonar pel nou equip de govern. Es dóna la circumstància, a més a més, que aquest pla no va arribar a ser ni aprovat pel ple després de dos legislatures.

Per a Ivan Martínez, portaveu del grup municipal d’EUPV en l’Ajuntament d’Alzira: “hem d’acabar amb aquesta dinàmica que va dur a terme el PP en el govern, de l’encàrrec de plans pel mer fet de dir que es tindrien, amb un cost gens menor, sense que després ni tan sols foren ni aprovats i ni molt menys es van seguir els seus objectius.”

Per a EU-Alzira: “s’han d’agrupar i revisar tots els plans dispersos de què disposa l’Ajuntament i dotar-los de coherència en un pla estratègic, que ja s’està elaborant amb ocasió dels fons FEDER. És necessari establir prioritats per anar superant les carències que té el model de ciutat, per fer-lo més sostenible i realista.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.