TotAlzir@: L’Ajuntament d’Alzira no acollirà cap espectacle en què s’utilitzen animals

sábado, 28 de noviembre de 2015

L’Ajuntament d’Alzira no acollirà cap espectacle en què s’utilitzen animals

La ciutat d’Alzira està a les portes de ser declarada, com altres 80 poblacions, “Ciutat amiga del animals”. Per eixa raó, des de les regidories de Festes i de Salut de l’Ajuntament d’Alzira, ens veiem en l’obligació d’informar que esta ciutat defén els drets del animals i no admet cap espectacle i/o atracció amb animals en cap de les seues formes. Per això Alzira es declara en contra de qualsevol activitat que siga denigrant cap a tots ells.

Encara que sabem, i som totalment conscients, que els propietaris de les atraccions que sempre s’han presentat i han sigut contractats, per als esdeveniments festius de la ciutat, per l’Ajuntament d’Alzira, han tingut tota la documentació en regla segons marca la llei, hem de ser conseqüents amb els nostres ideals, els que identifiquen l’actual equip de govern.

Així, per tot el que hem explicat, informem que hem comunicat a l’Asociación de Industriales Feriantes de la Ribera Alta que, en la celebració de la tradicional Fira de Nadal de la ciutat d’Alzira en el recinte firal, i en les següents activitats festives que es realitzen a la nostra ciutat, no es permet cap atracció o esdeveniment que utilitze qualsevol tipus d’animal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.