TotAlzir@: octubre 2015

sábado, 31 de octubre de 2015

Opinion: Plazas de aparcamiento reservadas en el cementerio

Este fin de semana son días de obligada visita al campo santo para visitar a los familiares difuntos y engalanar sus lapidas. 
Como bien es sabido en estos días la afluencia de público al recinto del cementerio aumenta considerablemente. Por esta razón no comprendo como se permite que los ciudadanos tardemos un tiempo superior a lo normal en acceder al aparcamiento y sin embargo se reserven e inhabiliten  unas plazas de aparcamiento en concreto creo recordar que son siete u ocho las plazas señalizadas para no ser utilizadas en la mañana del sábado. 
No lo comprendo.


Festividad de Todos los Santos, tradicional misa en la capilla del cementerio municipal de Alzira

Este domingo día 1 de Noviembre, con motivo de la festividad de Todos los Santos, tendrá lugar la tradicional misa en la Iglesia/Capilla del Cementerio Municipal de Alzira a las 12 horas, contando con la imagen de Nuestra Señora del Sufragio y componentes de la Cofradía de Jesus Nazareno.
 Imágenes de archivo de Valcano

Rosario Tormo y Carla Zayas nuevas fallera mayores de L' Alquerieta 2016

La Comision de la Falla L' Alquerieta a celebrado  esta semana el Nomenament de sus  Falleras Mayores para el ejercicio 2016. 
El acto que se realizó en el casal de la comisión reunio a todos los componentes de la falla que acompañaron a  Rosario Tormo y la niña Carla Zayas Sanchis como a Fallera Mayor Infantil, a las que acompañaron los representantes de la presidencia Jose luis Cortell y Cynthia Gosp Lambiez.

Articulo de Opinión: ¿Terminarán ustedes la urbanización del Respirall antes de que acabe esta legislatura?

Desde que en 1997 se adjudicaron las obras de urbanización contempladas en el Plan de Actuación Integrada del Respirall (uno de los primeros PAI de Alzira), los vecinos de esa zona han visto como cinco equipos de gobierno (de derechas, de izquierdas y también híbridos inclasificables) han sido incapaces de acabarlas. En estos momentos, el actual equipo de gobierno del Ayuntamiento de Alzira tiene la oportunidad y la obligación moral de finalizar esas obras.
La oportunidad es evidente. La nueva corporación (la sexta que tendrá la oportunidad de resolver el problema) tiene cuatro años por delante y este tema se merece, aunque sólo sea por el tiempo que lleva pendiente, una solución inmediata.
La obligación moral también creo que es evidente si se tiene en cuenta que este desaguisado se inicia con una adjudicación que en su día fue, desde el punto de vista de muchos de los afectados, como mínimo negligente. Conviene no olvidar que el concejal que impulsó y defendió ese PAI pertenecía al partido UPV-Bloc Nacionalista (ahora incorporado a la coalición que detenta la alcaldía de Alzira) y le apoyaron los concejales de los otros dos partidos del actual el equipo de gobierno. Entre todos acordaron que, en contra de la voluntad de los vecinos afectados, se adjudicaran las obras a una empresa manifiestamente incapaz de llevarlas a cabo con unos estándares mínimos de calidad.

L'Ajuntament de Carlet informa: Sol.llicitut de vivenda de lloguer social 110- 160 €

La REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL INFORMA que les persones interessades que necessiten una VIVENDA DE LLOGUER SOCIAL podran sol·licitar-ho els dies 4, 5 i 6 de novembre de 9 a 14 h al Departament de Benestar Social (Edifici Lluís Vives).
Recordem que els sol·licitants han de tindre uns ingressos mínims de 425 €/mes i uns màxims de 1.000 €/mes per unitat familiar.
El preu del lloguer oscil·larà entre els 110 € i els 160 €, depenent de la grandària del pis.
Les persones que al llarg dels tres últims mesos han fet la petició ja han sigut avisades telefònicament.

lliurament de premis del concurs de dibuix

  • Guanyadors del XX Concurs de Dibuix Escolar amb el lema "L'ofici d'escriure"

En l´Auditori de la Casa de la Cultura, es lliuraren els premis del XX Concurs de Dibuix amb el lema "L'ofici d'escriure". Esta és una de les activitats que van de la mà dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira i que enguany  ha comptat amb un nodrit nombre de participants.
José Grau, regidor d'Educació i Infància, va ser l'encarregat d'entregar els diplomes acreditatius als guanyadors, que en esta edició han sigut:
En la categoria de Primer Cicle d’Educació Primària:      
Menció especial del jurat a la fantasia i originalitat de la idea: David Gagnidze Vaitkevicius del CEIP Tirant lo Blanc.
2n Premi: Inés Blasco Ortega, del CEIP Alborxí.                             
1r Premi: Rubén Signes Villanueva, del Col·legi A. Xúquer.
           
  • En la categoria de Segon Cicle d’Educació Primària:

Menció especial del jurat per a la composició: Empar Fontana Alberola, del CEIP Alborxí.
2n Premi: Yara Marin Cortés, del CEIP Federico García Sanchiz.
1r Premi: Sofia Fontana Mínguez, del CEIP Alborxí.

  • En la categoria de Tercer Cicle d’Educació Primària:

El Espai Jove y la Concejalía de Juventud organizan una tarde de actividades para Halloween

  • La jornada está enfocada para los más pequeños y será de entrada gratuita

El próximo sábado día 31 de octubre, la plaza mayor de Algemesí albergará una tarde terrorífica para los niños y las niñas de la localidad. La programación comprenderá actividades de animación, una castañada, brujas, música y coreografías de lo más animadas. Además, desde el Espai Jove se pide a los participantes que acudan a la plaza vestidos con el disfraz más terrorífico que encuentren, pero sin maquillaje. Serán los organizadores los encargados de decorar in situ los rostros de los participantes de mil formas terroríficas. La Concejalía de Juventud anima a participar en esta divertida iniciativa, que tendrá lugar en la plaza desde las 18.00 hasta las 22.00 horas del sábado.

La nueva rotonda del polideportivo se abre al tránsito y permite un acceso a la ciudad y a la zona deportiva de Algemesí más seguro y controlado

  • EL Ayuntamiento ha aprovechado las obras del colector fluvial para reducir los costes de la construcción

El Ayuntamiento de Algemesí ha construido una rotonda que regula la entrada y salida de la ciudad hacia Albalat, al tiempo que mejora los accesos a la zona deportiva de la ciudad, tanto al Pabellón Cubierto, la piscina municipal como el polideportivo municipal Joan Girbés.

HALLOWEEN AL CEIP LLUÍS VIVES

El viernes 30 de octubre, celebramos en el patio de la escuela del CEIP Lluís Vives de Alzira "Halloween".
Durante dos semanas los maestros/as de inglés han estado trabajando  el origen de la fiesta de Halloween, han estudiado el vocabulario, los trajes típicos, canciones y videos. Han visto que los niños y niñas ese día salen por las calles de los Estados Unidos, Irlanda...  a pedir golosinas.

viernes, 30 de octubre de 2015

XIII tofeu mancomunitat de la Ribera Alta

Per als amants de la pilota.

Els partits del XIII tofeu mancomunitat de la Ribera Alta
es realitzaran a Alzira i Guadassuar els pròxims dies 2, 4 i 8 de noviembre

“Tas la línea Blanca” es la nueva novela de la alzireña Maria Amparo Olivares

María Amparo Olivares presentará en su tierra natal su tercera obra publicada, “Tas la línea Blanca”. El acto se realizara el próximo 4 d noviembre a las 19:30 horas en la Casa de la Cultura de Alzira. Esta tercera novela de Olivares está ambientada en Valencia durante la década de los 60.Tras la línea blanca es una obra llena de ternura, amor, envidias… pero sobre todo es un alegato por unos ideales alejados de las convenciones de la España de los 60.
Ana es una joven maestra que llega a Alcántara de Júcar para ocupar una plaza de profesora. Pero esa salida de su Valencia natal es más que un lugar donde trabajar, es un refugio en el que ocultarse de un fracaso anterior.

Maria Josep Ortega porta al Ple de Les Corts la negativa a renovar la concessió a Ribera Salut

La diputada de Compromís i Alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, ha portat hui al Ple de les Corts la necessitat de què la Generalitat Valenciana no renove la concessió de la gestió de l’Hospital de La Ribera i esta àrea de salut retorne a la gestió pública.
Ortega ha formulat esta qüestió a la Consellera de Sanitat Universal, Carmen Montón, qui ha confirmat que la concessió a Ribera Salud no serà renovada una vegada finalitze el contracte en març de 2018.

Visita al Balcó de la Ribera

La regidora de Participació Ciutadana, Inmaculada Onrubia, junt al regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, s'han reunit amb el president de l'Associació de veïns Balcó de la Ribera, Paco González.
Acompanyats per altres veïns han pegat una volta per esta zona alzirenya, complint el compromís que van adquirir el passat dimecres després que el president intervinguera en l'Assemblea Ciutadana traslladant les necessitats més rellevants.
Un govern obert i participatiu sempre està al costat dels seus veïns.

Xavier Puchades guanya el X Premi de Teatre Palanca i Roca d'Alzira 2015

  • Saqueig, una comèdia agredolça, guanya el X Premi de Teatre Palanca i Roca.
  • L’autor, Xavier Puchades, dibuixa una al·legoria de les misèries del món de l’art i de la política i, alhora, de les febleses de la condició humana

Saqueig, de Xavier Puchades, és l’obra guanyadora del X Premi de Teatre Palanca i Roca, convocat per l’Ajuntament d’Alzira i dotat amb 6.000 €. Entre els 15 originals presentats al certamen, el jurat ‒format per Salvador Bataller, Josep Palomero, Jordi Verdú, Joan Yago i Diego Gómez‒ ha escollit aquesta peça que destaca per «l’ofici teatral de l’autor per a fer que una suma d’elements que, d’entrada, semblen totalment heterogenis, dispars, a poc a poc encaixen a la perfecció per a constituir finalment un conjunt homogeni que ompli l’escenari i la imaginació del lector». L’obra serà publicada en la col·lecció «Bromera Teatre».

visita de la filla d'Antoni Ballester

La filla de l'escultor Antoni Ballester visita Alzira i fa entrega d'una figura de Blasco Ibáñez

Alzira compta amb una nova obra escultòrica d'Antoni Ballester Vilaseca (València 1910)

La filla de l'escultor, Anna Rosa Vilaseca, va visitar ahir la nostra ciutat i va donar a l'Ajuntament una figura de bronze de Vicent Blasco Ibáñez, així com diversos materials personals i dibuixos de quan va estar amb els exiliats republicans valencians a Mèxic. 

Previa partidos Alzira Fútbol Sala

Domingo 1, 10:00h en el pabellón de Benicalap:
Salesianos San Antonio Abad - Micela Alzira F.S.
La quinta jornada de liga en el grupo XIV en tercera división de fútbol sala se disputa este fin de semana, no hay descanso ni si quiera el día de Todos los Santos, ya que el Micela jugará se medirá ese mismo día a las 10:00h al recién ascendido Salesianos San Antonio Abad en Valencia.
Los ribereños llegan al encuentro con la moral muy reforzada tras el esperado triunfo de la jornada pasada ante el Favara. Sin embargo necesitan sumar de tres en tres para ir acercándose a los puestos de arriba.

PREMIS LITERARIS: X Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca 2015


En el dia de hui, divendres 30 d’octubre,  esta programat donar a conéixer el veredicte del X Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca. Des de l’Ajuntament d’Alzira, es farà públic el nom del guanyador. Premi dotat amb 6.000 euros.
El jurat del X Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca,composat per Salvador Bataller, Josep Palomero, Jordi Verdú, Joan Yago i Diego Gómez, han hagut de seleccionar l'obra guanyadora d'entre les presentades que son: 
El mal de la selva
Uns altres temps
Úter encadenat
Respirin amb normalitat
Vols que et pinte un bigot?
Carpe diem
Vives
Raquel i Rachid
Ai mossén, jo m’acuse…
El cementeri
No tingues por
L’últim dia va ser com la resta de dies
Tom
La nina
Únics versos

Visitas a la Exposición del Archivo Municipal

El Archivo Municipal de Alzira acoge hasta el próximo martes la exposición: “La Universitat de València i els seus entorns comarcals: La Ribera del Xúquer”. Esta siendo muy visitada por el alumnado de diferentes centros docentes de la ciudad.

Jornada màster de Patrimoni a la Murta

Professors i alumnes de la Politècnica de València visiten demà la Murta

L'Escola Técnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de València celebrarà demà divendres a Alzira la jornada del màster de Conservació del Patrimoni Arquitectònic.
Els alumnes i les alumnes participants visitaran la Murta, on se'ls mostrarà quin ha estat el resultat de les contínues campanyes arqueològiques encaminades a traure a la llum i recuperar les restes del cenobi de Santa Maria de la Murta.

L'AJUNTAMENT D'ALZIRA OBRI LA CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA EMPRÉN 2015

 Avui s'obri el termini d'inscripció per al programa EMPRÉN 2015 fins al 15 de novembre. Aquest programa d'ajudes està finançat en la seua totalitat amb fons municipals i té com a objectiu incentivar els/les emprenedors/es d'Alzira, a través d'una subvenció de 550 euros, equivalent al 50 % de la quota mitjana d'autònom del primer any.

4.000 PERSONES CONTRA LA PLANTA DE RESIDUS SANITARIS I ALTRES RESIDUS PERILLOSOS

L’Alcúdia, Benimodo, Massalavés i Alberic presenten al·legacions
Aquest matí una representació dels ajuntaments de l’Alcúdia, Benimodo, Alberic i Massalavés, junt a la Plataforma “Stop Residus Ja” ha presentat més de 4.000 al·legacions de veïns i veïnes i de 50 al·legacions d’associacions d’aquestes poblacions que s’oposen

IDEA entrega els diplomes a l'alumnat dels cursos del SERVEF


Ahir es va celebrar en el MUMA l'acte de clausura i lliurament dels diplomes oficials dels cursos de FPE del SERVEF dirigits a persones aturades, els quals han sigut impartits en les instal·lacions d'IDEA: Gestió Integral de RRHH, Gestió Comptable i Administració per a Auditories, Administració de Bases de Dades i Desenvolupament d'Aplicacions Web. En aquestos cursos han participat un total de 60 alumnes (15 per especialitat), i s'han contractat a 4 professors.

L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA APROVA EL PLA PERSONALITZAT DE PAGAMENT DELS TRIBUTS MUNICIPALS

El plenari de l’Ajuntament del passat dimarts 27 d’octubre, amb els vots favorables de PSPV, Compromís i PP, aprovà el Pla Personalitzar de Pagament, amb la intenció de donar més alternatives als ciutadans i facilitar el pagament dels tributs municipals. És tracta d’un nou mètode que permet l’abonament dels impostos en dotze quotes mensuals domiciliades, sense recàrrecs ni interessos.


jueves, 29 de octubre de 2015

xarrada-debat,Que és el TTIP?

La Fundació de l’Institut d’Estudis Polítics d’EUPV, amb la col·laboració del col·lectiu d’EUPV-Alzira, organitza una xarrada-debat, el proper divendres, dia 30, a les 19 hores, en el Museu Municipal d’Alzira (c/ Sant Roc, 16) sobreQue és el TTIP? I com afectarà als nostres drets i a qualsevol forma de legitimitat democràtica. Participaran: Marina Albiol diputada d’EUPV al Parlament Europeu, Alberto Martínez, membre d’ATTAC i presentarà l’acte Ivan Ruiz, joves d’EUPV d’Alzira

Teatre Micalet, presenta A Alzira: SER O NO RES

Divendres, 6 de novembre al Gran Teatre d’Alzira, a les 20.30 hores
TEATRE PER A JÓVENS I ADULTS
Teatre Micalet, presenta: SER O NO RES
Direcció: Resu Belmonte
Pilar Almeria, Sergio Caballero, Empar Canet i Pep Ricart reflexionen en escena sobre la situació actual, la crisi, la seua professió… fins a arribar als sentiments universals que ningú no ha retratat com Shakespeare. Als textos del genial autor anglés trobem també respostes sobre la vida, la mort, l’ambició, l´amor o el poder en un diàleg ple d’humor, drama i veritat. Com la vida mateixa.
Un homenatge a Shakespeare que es planteja eixa qüestió i moltes més. Quatre grans actors valencians protagonitzen un text de creació col·lectiva que també han escrit.
Espectacle en valencià / Durada de 60 min.
Entrades: 8€ (reduïdes: 6€)

La procesión de San Judas Tadeo cierra el calendario de fiestas de barrios y partidas de Alzira

San Judas Tadeo

Como es habitual en Alzira, cada 28 de octubre, se celebra la multitudinaria procesión de San Judas Tadeo, patrón de los imposibles.
Las fiestas de San Judas cierra el calendario de fiestas de Barrios y Partidas de la ciudad que se inicia a mediados del mes de junio y que se ubica en 22 emplazamientos diferentes de término municipal dependiendo de las diferentes fechas y fiestas.

miércoles, 28 de octubre de 2015

Opinio.A QUI CORRESPONGA

Ajuntament d'Alzira. 
A QUI CORRESPONGA: PETICIÓ: QUE L'AUTOBÚS DE LÍNIA S'ESPERE A L'ÚLTIM TREN
Hui a les 11 hores i 14 minuts ha arribat l'últim tren de València!!
Sorpresa!!, millor dit, no és sorpresa, perquè sempre passa: L'AUTOBÚS DE LÍNIA QUE TÉ L'ÚLTIM SERVEI A EIXA HORA NO ESTAVA.
LES PERSONES HAN TINGUT QUE TELEFONAR A FAMILIARS PERQUÈ LES ARREPLEGAREN DE L'ESTACIÓ DE RENFE.
Què més li donarà fer l'últim servei amb persones viajeres si de tota manera té que fer el viatge de tornada?
Pareix que la companyia CONCESSIONÀRIA prefereix deixar a les persones sense SERVEI!!!

L’ALCÚDIA, ORDENANCES PER A 2016 CONTEMPLEN REDUCCIONS DE L’IMPOST

LES ORDENANCES PER A 2016 DE L’ALCÚDIA CONTEMPLEN BONIFICACIONS I REDUCCIONS DE L’IMPOST DE PLUVÀLUA, ESCOLETA INFANTIL I TAXA DEL FEM

Es mantenen les bonificacions per a desocupats, joves, jubilats, o famílies nombroses i altres aprovades en la passada legislatura
En el Ple Municipal d’ahir 27 d’octubre es va aprovar, amb el vot favorable del PSPV i Compromís per l’Alcúdia i l’abstenció del PP, lamodificació de les ordenances fiscals per al pròxim any.

Programa d'ajudes municipals EMPRÉN

El programa EMPREN, està finançat en la seua totalitat per fons municipals i té com a objecte incentivar als emprenedors d'Alzira, a través d'una subvenció de 550 EUR, equivalent a al 50% de la quota d'autònom del primer any.
L'acte d'entrega d'ajudes es realitza en el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alzira, on els emprenedors reben de mans de les autoritats locals la Targeta d'Alzira, que podran utilitzar en els comerços adherits.
Per a l'exercici 2015, el termini està obert fins al 15 de novembre. La convocatòria subvenciona les altes d'autònoms produïdes entre el 16 de novembre de 2014 i el 15 de novembre de 2015, ambdós inclusivament.

Demà dijous, presentació del projecte UNISOCIETAT.

Demà dijous, a les 19 hores, a l’Arxiu Municipal d’Alzira, el vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de Valencia, Jorge Hermosilla i l’alcalde de la ciutat, presentaran el projecte UNISOCIETAT.
A continuació el professor Federico Pallardó Calatayud, del departament de Fisiologia de la Universitat de València, pronunciarà la conferència “Los alimentos influyen en nuestros genes. Consejos de alimentación y hábitos de vida

Sueca ofereix un curs gratuït de programació en llenguatges estructurats d'aplicacions de gestió per a persones aturades

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Sueca es vol informar a totes les persones aturades, que tinguen el títol de batxillerat o equivalent, que des d'aquest dilluns, 26 d'octubre, i fins el proper 6 de novembre, podran inscriure's a un curs gratuït de programació en llenguatges estructurats d'aplicacions de gestió.
El curs té una duració de 740 hores i  el contingut es divideix en quatre mòduls: Sistemes operatius i aplicacions informàtiques, programació de bases de dades relacionals, programació en llenguatges estructurats i un darrer mòdul de pràctiques obligatòries en empresa (80 hores). A banda d'això, el curs clourà amb mòdul destinat  a la inserció laboral.

BO SOCIAL DEL 25% DESCOMPTE PER A PENSIONISTES A L'ALCUDIA

BO SOCIAL. Per a pensionistes amb la pensió mínima, poden tindre un descompte del 25% en el rebut de la llum. www.lalcudia.com
L’Ajuntament de l’Alcúdia ha creat l’Oficina Verda que s’encarrega, entre altres funcions, d’assessorar els veïns i veïnes per tal de reduir l’import de la seua factura elèctrica.
En aquesta línia, volem informar-los que tots els pensionistes que complisquen les condicions que s’indiquen a continuació tenen dret a l’aplicació del bo social que suposa un descompte del 25% en el rebut elèctric.
Les condicions per a poder aplicar-lo són:
- El subministrament d’electricitat ha d’estar destinat a la residència habitual

Xavi Castillo os anima a venir al Frikada Fest Halloween este sábado en Alzira.



Una noche terrorífica de Rock and Roll con el presentador más divertido y carismático de la TV, en la que deleitará al público del Frikada Fest Halloween de Alzira con su faceta de músico, menos conocida pero no por ello menos divertida.
 Humor y música en una noche inolvidable. El Gran Wyoming & Los Insolventes rescatan clásicos del rock ‘n’ roll de ayer y de hoy. 

De Chuck Berry a Jet, pasando por The Beatles, The Who, Frank Zappa, Rory Gallagher, Siniestro Total, Leño, Jet, Lou Reed, Los Salvajes, Radio Futura, Cornershop o Ramones. Un show enérgico, hiper-vitaminado y realmente divertido. Una lección de buen rock ‘n’ roll, apto para todos los públicos…” Este cuarteto integrado por José Miguel Monzón (El Gran Wyoming) y Miguel Ángel Ariza, José Alberto Solís y Luis de Diego (Los Insolventes) se forma en el año 2009 con el único objetivo de dar rienda suelta en el escenario a las influencias musicales comunes de los miembros del grupo versionando en clave de rock a sus artistas favoritos. 
Una noche en la que también disfrutareis de Pablo Carbonell y su banda Los Toreros Muertos, celebrando su 30 aniversario, de Xavi Castillo y DJ Quetos. 
Últimos tickets en www.alzirajove.es

martes, 27 de octubre de 2015

PREMIS LITERARIS CIUTAT D’ALZIRA


PREMIS LITERARIS CIUTAT D’ALZIRA
SOPAR DE LLIURAMENT DELS PREMIS Divendres, 13 de novembre. Sala Rex Natura d’Alzira, 21:00 hores
Presentador de l’acte: Carles Alberola
Venda de tiquets a la Casa de la Cultura (de 18 a 20 h), del 19 d’octubre al 6 de novembre de 2015.

CICLE DE CONFERÈNCIES
Del 15 d’octubre al 12 de novembre. El valencià, llengua de futur, vehicle de creativitat

Procés de participació ciutadana per als pressupostos del pròxim any 2016 a L'Alcudia

  • L’Alcúdia posa en marxa un procés de participació ciutadana per als pressuposts del pròxim any "L’ALCÚDIA DECIDEIX"
  • Els veïns i veïnes de l’Alcúdia decidiran sobre un 50% de les inversions
  • Entre el 22 i 28 d’octubre s’estan realitzant reunions amb les associacions de l’Alcúdia. Entre el 2 i l’11 de novembre tots els veïns i veïnes de l’Alcúdia, de manera individual o a través de les associacions

Nous temps, noves propostes. L’Ajuntament de l’Alcúdia vol estar en sintonia amb les demandes de la ciutadania que passen per involucrar-se en els decisions municipals i participar en les decisions que afecten al conjunt de la població.

Els plens de Carcaixent podran seguir-se en directe a travès de la web municipal

  •  Demà es realitzarà una primera emissió en proves del ple ordinari corresponent al mes d’octubre. 

La sessió del ple ordinari corresponent al mes d’octubre que tindrà lloc demà podrà seguir-se en directe a través de streaming. A esta primera emissió en proves podrà accedir-se directament des de la web municipal o des del canal de Youtube de l’Ajuntament de Carcaixent.

Servei especial d'autobusos al Cementeri d'Alzira

Servei especial d'autobusos al Cementeri d'Alzira amb motiu de la festivitat de Tots Sants
La Regidoria de Serveis Públics ha previst un servici extraordinari d'autobús urbà fins al Cementeri Municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants.
"Com tots els anys quan apleguen estes dates es produïx una aglomeració de persones al cementeri per tal de realitzar les tradicionals visites als familiars difunts, una de les finalitats del servici d'autobús és anar escalonat l'afluència de les visites", ha declarat el regidor de l'àrea, Fernando Pascual. 

Rescate rural de un varón en Alzira

Sobre el medio día de hoy se ha producido un rescate rural en Alzira. Los bomberos de la diputación provincial, brigadas de Alzira y Xativa acuden a la llamada de emergencia realizada por el profesor de colegio responsable de una excursión colegial.  
Un varón de 16 años se ha accidentado en la ruta de la Galera, “observatori l'Ouet”. Al no poder acceder a la senda  donde se encuentra el accidentado han movilizado el helicóptero de la Generalitat Valenciana, que rescata al herido sobre las 13:15 horas de hoy martes 27 de octubre.