TotAlzir@: Els escolars d'Alzira reben una xarrada per tal de conscienciar "En terra no és el meu lloc"

miércoles, 27 de enero de 2016

Els escolars d'Alzira reben una xarrada per tal de conscienciar "En terra no és el meu lloc"

Els escolars d'Alzira reben una xarrada per tal de conscienciar-los de la necessitat de la retirada d'excrements de la via pública
Les regidories de Serveis Públics, Educació i Infància, i Salut, començaren fa unes setmanes la campanya "En terra no és el meu lloc". L’objectiu d'esta iniciativa és conscienciar els propietaris de gossos de la necessitat de retirar els excrements de les seues mascotes de la via pública. 

A les activitats ja portades avant cal afegir les xarrades que s'estan realitzant en els distints centres educatius de la ciutat. El policia local Carlos Moreno, responsable de l'educació viària, és l'encarregat de transmetre el missatge a les xiquetes i xiquets. Mitjançant diapositives i vídeos inculca, de manera amena, la necessitat de ser respectuosos i cívics, ja que vivim en societat, per la qual cosa hem de tractar de complir les normes bàsiques de convivència, i una d'elles passa per mantindre la ciutat neta d'excrements de mascotes.

Hui José Grau, regidor d'Educació i Infància, ha estat present en la xarrada als alumnes de 5é i 6é que s'ha dut a terme en el col·legi dels Sants Patrons. En alguns centres com ara Ausiàs March, Lluís Vives, Blasco Ibáñez, Gloria Fuertes, García Lorca, La Puríssima, l'Alborxí, o el Tirant lo Blanch, ja s'ha realitzat esta activitat, la qual està pendent de fer-se també en el següents centres: García Sanchiz, Pintor Teodor Andreu, Sagrada Família, Acadèmia Xúquer i Aigües Vives.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.