TotAlzir@: Firma conveni de cessió per a ús del solar al carrer Sant Roc

viernes, 8 de enero de 2016

Firma conveni de cessió per a ús del solar al carrer Sant Roc

L'Ajuntament d'Alzira continua donant ús als solars dels casc urbà. Recentment s'ha signat l'acord de cessió per a ús municipal del solar situat al carrer Sant Roc, números 15, 17, 19, 21 i 23. En l'acte estaven presents els propietaris del solar, d'una banda, i per l'altra, l'alcalde, Diego Gómez, i el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual. La cessió serà com a mínim d'un any.


Cal recordar que el passat mes de juliol es va procedir a netejar la brutícia que presentava el solar, ja que propiciava la proliferació d'insectes i rosegadors, a més de suposar un perill per al vehicles a causa de presentar un nivell més baix que la calçada. Les restes arqueològiques van ser protegides per una malla geotèxtil abans de reomplir el desnivell existent per tal de facilitar l'extracció d’estes aplegat el moment.

Per trobar-se just enfront de l'actual Direcció de la Policia Local el solar servix per a estacionar tant els vehicles d'este cos com altres al servici del municipi d'Alzira.  
Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarar que amb este tipus d'acords amb el propietaris dels solars "Estem complint un dels compromisos del govern municipal per tal de donar un ús als solars dels casc urbà, que a més els manté nets i lliures de brutícia".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.