TotAlzir@: Nota de prensa, valoracio de Alzira en FITUR

lunes, 25 de enero de 2016

Nota de prensa, valoracio de Alzira en FITUR

  • Alzira valora positivament la participació en FITUR i la projecció promocional que oferix la fira.

L’exposició de turisme que se celebra cada any a Madrid, es reafirma com a la millor plataforma de promoció i projecció turística del país. Alzira, també ha estat en la present edició amb la 

participació dels representants més significatius de les festes de la ciutat, amb el propòsit de donar a conèixer els grans atractius turístics, patrimonials i històrics que té la nostra ciutat.
S'han fet reunions amb professionals del sector, innovació i noves tècniques de promoció, i s'ha comptat amb la imatge del assistents de la JLF i les Falleres Majors de la Ciutat, Laura Gomar i Almudena Molina, amb la  recent declaració de les Falles d'Alzira com a BIC. També hi han participat representants de la Junta Coordinadora de Festes de Barris i Partides, com ara el president de la Junta de Germandats i Confraries amb els clavaris majors, atès que és tracta d'una festa d’interès turístic nacional. A més, hem tingut la presència dels Moros i Cristians que han deixat la seua impremta en la Fira de Turisme, amb la desfilà del dissabte i que aspiren a ser Bé d’Interès Turístic Local.
Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, Turisme i Patrimoni, i Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Recursos Humans, han estat en representació de l’equip de govern, assistits per Pedro Benedito, tècnic de Turisme i informador turístic, per donar suport i promoció en tots els temes i sectors d’interès per a la nostra ciutat.
La regidora de Turisme destaca la importància d'estar presents i visibles en un esdeveniment de tan gran magnitud mediàtica i promocional. “Ha sigut una experiència única, sobre tot per a mi com a regidora de Turisme, ja que és la primera vegada que estic present a FITUR com a representant del nostre Ajuntament. Han sigut tres dies d’intens treball, per poder mostrar les nostres joies festives i turístiques. Estem satisfets de la acollida que han tingut els representants de les nostres Festes, atès que en un estand tan gran com és FITUR hi ha ofertes i atractius d'allò més interessants. Hem de treballar dur perquè ciutats com Alzira, tinguem el reconeixement que mereixen. Hem de mostrar els nostres grans valors turístics, patrimonials i històrics, hem de mostrar les nostres senyes d’identitat. FITUR no sols és un espai d’encontre turístic, també un punt de trobada per conèixer altres cultures, altres costums, altres productes i tradicions. ”


1 comentario:

  1. Diferentes políticos pero la misma forma de actuar.
    Nada Cambia.
    Continúan las mismos patrones de siempre. Y beneficiándose los de siempre las juntas...
    Sera porque en realidad quien manda en los ayuntamientos son los técnicos que van a piño fijo?.

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.