TotAlzir@: Sueca acull la presentació del número de Saó dedicat a Burguera

jueves, 28 de enero de 2016

Sueca acull la presentació del número de Saó dedicat a Burguera

El proper divendres tindrà lloc a Sueca un acte d’homenatge al polític valencianista Francesc de Paula Burguera amb la presentació del número que la revista Saó li va dedicar després del seu traspàs. Aquest número de la revista degana en valencià ha estat reeditat per l’Ajuntament de Sueca per l’interès i l’estima que Burguera suscita.
A l’acte, que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Sueca i serà a les 19.30 hores, participarà el President de les Corts Valencianes, Enric Morera. Comptarà també amb l’assistència de Mª José Burguera, filla de Francesc de Paula Burguera. A més, hi participarà Josep Guia, J.J. Pérez Benlloch i Josep Franco -que han estat col·laboradors del monogràfic-, Vicent Boscà –director de Saó- i l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit.
Per a Raquel Tamarit, alcaldessa de Sueca, «Francesc de Paula Burguera sempre va posar per davant la seua il·lusió i esperança en què els valencians i valencianes aconseguírem dignitat com a poble i que tinguérem la capacitat de decidir per nosaltres mateixos. I ara és hora de retre-li homenatge».

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.