TotAlzir@: Éxit de participació en la 1ª assemblea consultiva de Festes

martes, 26 de abril de 2016

Éxit de participació en la 1ª assemblea consultiva de Festes


  •  La primera assemblea consultiva de Festes se celebra amb gran èxit de participació.

L'assemblea consultiva, celebrada dilluns 25 d’abril, per a l'organització de les diverses festes que se realitzen en la nostra ciutat, ha complit els objectius, ja que la veu dels alzirenys i alzirenyes ha estat representada per tots i cada un dels col•lectius festers, també per gran part de les associacions de veïns i distints col•lectius de la ciutat, els representants dels diferents grups polítics de la corporació municipal, així com per tots aquells ciutadans, que a nivell individual, han volgut participar a l’assemblea. 

L’ alcalde, Diego Gómez, va saludar els presents i els va convidar a participar en l’assemblea, fent les seues aportacions. Els va explicar que l’objectiu d’esta assemblea consultiva és ser una ferramenta important per a conéixer l’opinió de la població de la ciutat.

Per la seua banda, la vicealcaldessa i regidora de Festes, acompanyada per la regidora de Participació Ciutadana, Inma Onrubia i el tècnic del departament Jordi Verdú, va transmetre la seua satisfacció per la gran resposta de les associacions i col•lectius que acudiren a la celebració de la primera assemblea, convocada per la seua Regidoria. També va respondre a totes i cadascuna de les preguntes que va fer el públic assistent i, així mateix, va detallar com serà el funcionament de l'assemblea, que serà consultiva. “L'objectiu és preparar unes festes en què totes i tots ens sentim representats. Esta nova assemblea consultiva naix amb el punt de mira posat en les pròximes festes de Sant Bernat, del mes de juliol, encara que l'assemblea té caràcter consultiu per a totes les manifestacions festives d'Alzira.”
Durant més d’una hora els assistents han aportat les seues opinions i suggerències, les quals han sigut molt més variades.  Per a alguns les festes han de tornar a ser un referent com fa més de 10 anys, per a altres les festes han de repartir-se per les zones de la ciutat i que siguen diverses quant a l'horari, els estils musicals i la diversitat en les ubicacions.
Les regidores Aguilar i Onrubia, arreplegaren totes les opinions que seran tingudes en compte per a pròximes assemblees i van convidar a tots a fer les seues aportacions a una adreça de correu electrònic que s’ha habilitat per a facilitar el procés d'arreplega de suggerències. Tot aquell ciutadà que ho desitge pot aportar la seua opinió a la següent adreça electrònica:
assemblea.festes@alzira.es





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.