TotAlzir@: Festivitat de la Divina Aurora a Alzira

miércoles, 27 de abril de 2016

Festivitat de la Divina Aurora a Alzira

La festivitat de la Divina Aurora, que se celebrara el pròxim dia 1 de maig a les 07:15 hores, és una festa que organitza la confraria del "Devallament de la Creu".
S'inicia amb la concentració en la seu de la confraria en el carrer Velazquez 8 i es celebra el primer diumenge de maig. 
Dita festivitat de la Divina Aurora es remunta a abans de la guerra.
La festivitat consisteix en el res del Sant Rosari cantat. Es realitza fent un recorregut pels carrers, passant per la Plaça Major i el Casilicis, normalment, finalitzant en la parròquia que el clavari decideix. Cal destacar, que qualsevol membre de la ciutadania pot ser calvari/essa, sense haver-hi la necessitat de formar part de la confraria.

El clavari/essa disposarà de l'honor de gaudir de la imatge al seu domicili tot l'any, per tal que a l'any següent puga fer-li la festa. Al finalitzar la eucaristia, la imatge es acompanyada a la seua nova llar, en romeria, entonant els cants a la Divina Aurora. Finalitzarem acudint al lloc decidit pels clavaris ixents, on convidaran als assistents a una xocolatada. En cas de que no hi haja clavari, la festa la organitza la nostra confraria.
Per tant vos convidem a acudir a aquest acte, que es, sens dubte, altra de les nostres festivitats mes importants.

Cofradia Devallament De La Creu

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.