TotAlzir@: Nova estetica del parc de Pere Crespí en el seu 30 aniversari

viernes, 29 de abril de 2016

Nova estetica del parc de Pere Crespí en el seu 30 aniversari

Coincidint amb la celebració del 30 aniversari del parc de Pere Crespí, una part d'este presenta una nova estètica. Una subvenció de Diputació que ascendix a 50.000 euros ha permés remodelar una part del parc. Les millores han consistit a trasplantar les corísies que han sigut substituïdes per arbres més menuts; s'ha millorat l'enllumenat, així com el sòl i també s'han instal•lat bancs adossats a la paret interior del parterre del parc. Pròximament i en una segona fase s'escometran les obres de millora de l'altra part del parc.


Més de 1.000 plantes de temporada aportades per l'empresa que gestiona els manteniment dels parc i jardins d'Alzira decoren els parterres del parc; "Sense que tinga cap cost per als alzirenys l'empresa aporta, tal com s'especifica en el plec de condicions del contracte, una quantitat de plantes per tal de mantindre condicionades al llarg de tot l'any les zones enjardinades de la ciutat", ha declarat el regidor de Servicis Públics Fernando Pascual.
El regidor ha estat visitant l'estat de les obres que avancen a bon ritme a fi d'estar acabades este cap de setmana en què el parc es vestirà de gala per tal de commemorar el seu 30 aniversari.
Per la seua banda la regidora de Participació Ciutadana Inmaculada Onrubia es mostra satisfeta en vore que les exigències plantejades per les veïnes i veïns en el transcurs de les reunions mantingudes van complint-se.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.