TotAlzir@: PREMI EDUCACIÓ SOLIDÀRIA AL CEIP FEDERICO GARCÍA SANCHIZ D'ALZIRASOLID

viernes, 15 de abril de 2016

PREMI EDUCACIÓ SOLIDÀRIA AL CEIP FEDERICO GARCÍA SANCHIZ D'ALZIRASOLID

L'AMPA del CEIP Federico García Sanchiz, per mitjà de la seua comissió cultural, en col·laboració amb la regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Alzira, convoca el Premi "Educació Solidària". Un premi que té l'objectiu de potenciar i donar a conèixer el treball voluntari realitzat per fomentar el desenvolupament educatiu, cultural o personal dins els centres educatius no universitaris.
Podrà presentar-se a aquest premi qualsevol persona o col·lectiu de pares, mares o qualsevol altre que realitze un treball voluntari vinculat a l'àmbit de l'educació, en centres educatius públics o privats no universitaris d'Alzira.
Els treballs han de fer descripció exclusiva d'experiències educatives relacionades amb qualsevol àrea del currículum educatiu o transversal relacionat amb l'educació en general i la cultura, que potencie el coneixement i la creativitat, així com també desenvolupar una educació en valors per a una adequada convivència i participació en societat. Han de ser activitats de caràcter solidari, no lucratiu.

Els interessats a optar a aquest premi tenen de temps fins al 13 de maig per presentar les seves experiències o treballs. Han de fer-ho en la comissió de cultura del CEIP Federico García Sanchiz, en la prolongació de l'avinguda del Parc s/n.

Les bases del premi, així com qualsevol informació al respecte, poden consultar-se en la pàgina web de l'Ajuntament de Alzira, en l'apartat d'Educació (http://www.alzira.es/alziraPublic/educacio).

Pepe Grau, regidor d'Educació anima a tots a participar. 

Termini fins el 13 de maig
El lliurament del Premi a l'Educació Solidària serà el dia 26 de maig dins del desenvolupament dels actes de la Setmana Cultural del centre. Prèviament al lliurament del premi, a les 17:00 hores, tindrà lloc la conferència "Intel·ligència Natural: L’escola del futur ", a càrrec de José Carlos Aranda, llicenciat en Filologia Hispànica i Doctorat en Psicologia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.