TotAlzir@: REUNIO AMB HOSTALERS PER A IMPULSAR DIVERSES INICIATIVES

jueves, 14 de abril de 2016

REUNIO AMB HOSTALERS PER A IMPULSAR DIVERSES INICIATIVES

  • LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I LA DE COMERÇ ES REUNEIXEN AMB HOSTALERS PER A IMPULSAR DIVERSES INICIATIVES

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez, i la regidora de Comerç, Isabel Aguilar, van mantindre ahir una reunió amb membres de l'hostaleria en la seu de l'Associació Empresarial d'Alzira (AEA). L'objectiu va ser fer una avaluació de les campanyes dutes a terme on ha col·laborat l'Ajuntament d'Alzira, així com traçar noves vies de promoció i foment de les activitats econòmiques relacionades amb la restauració en la nostra ciutat.

Segons explica Ivan Martínez: «es van acordar diverses accions per poder donar impuls al sector de l'hostaleria on pot col·laborar l'Ajuntament, com ara esdeveniments gastronòmics enllaçats amb les fires i actes que es fan en la nostra ciutat. També es va informar d'algunes de les iniciatives que es pensen impulsar des de diverses regidories, com ara mesures sobre les terrasses dels bars o els cursos de formació que es podrien desenvolupar a IDEA.»
Isabel Aguilar, pel seu costat: «volem arreplegar totes les propostes que se'ns traslladen des de diversos àmbits de la nostra ciutat. I el sector de l'hostaleria, amb prop de 300 establiments en la nostra ciutat, és un dels més destacats i al qual volem donar suport per millorar en la qualitat i innovació per a garantir també més estabilitat econòmica i laboral.»


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.