TotAlzir@: S’aprova la constitució d'una assemblea consultiva per a l’organització de les festes locals.

miércoles, 13 de abril de 2016

S’aprova la constitució d'una assemblea consultiva per a l’organització de les festes locals.

Fa tan sols uns mesos la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, va transmetre la intenció de constituir una assemblea consultiva per a l’organització de les festes locals. Ahir dimarts, la Junta de Govern Local va aprovar la pròxima constitució de l'esmentada assemblea consultiva, per tal de complir amb els objectius marcats des de la Regidoria de Festes i perquè els ciutadans, representats per diverses associacions i col·lectius, puguen participar i donar la seua visió respecte a les festes de la seua ciutat.

A les reunions podran assistir aquells ciutadans i veïns que ho desitgen i també un representant de cada una de les diferents entitats festives de la ciutat, com ara la Junta Local Fallera, la Junta de HHCC, la Junta Coordinadora de Festes de barris i partides, l’Associació Cultural de Moros i Cristians de la Vila d’Alzira, el Consell de la Joventut, el Consell de Xiquets i Xiquetes, la Reial Confraria de Nostra Mare de Déu del Lluch, la Reial Confraria de Nostra Mare de Déu de la Murta i de la Arxiconfraria de Sants Patrons.
Així mateix, estaran representades les associacions de veïns inscrites en el Registre Municipal d’Associacions i els clubs de jubilats de la localitat. També hi assistirà un representant de cada grup polític municipal.
Amb este document es fa el primer pas cap a una proposta complida que, segons Isabel Aguilar, “Ens apropa a les opinions de tots els ciutadans i a poder conéixer, de primera mà, quines són les inquietuds i prioritats d'aquells que han de disfrutar de les nostres festes. Grans i menuts estaran representats en les diverses reunions que se celebren, així com en les campanyes d’informació, enquestes o sondejos que puguen realitzar-se. Seguirem treballant perquè este primer pas que hem fet es transforme en un camí de llarg recorregut.”


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.