TotAlzir@: Una representació del govern de l’Ajuntament d’Alzira ha visitat una empresa de Alzira

jueves, 14 de abril de 2016

Una representació del govern de l’Ajuntament d’Alzira ha visitat una empresa de Alzira

  • Una representació del govern de l’Ajuntament d’Alzira ha visitat l’empresa Amcor Flexibles Alzira

Amcor Flexibles Alzira ha convidat el govern municipal a visitar les seues instal·lacions. La representació municipal ha estat encapçalada per l’alcalde Diego Gómez, i també han assistit el regidor de Serveis Públics i Gestió Urbanística Fernando Pascual, el regidor d’Economia, Hisenda i Joventut, Albert Furió i la regidora de Seguretat i Projectes Urbanístics, Sara Garés.


José Antonio González, general manager de l’empresa, junt amb alguns membres directius i una representació del Comité d’Empresa, va fer una explicació inicial de la situació de la multinacional arreu del món des dels seus inicis a Australia, als anys 60 del segle passat.

Una de les qüestions que més es va destacar va ser la seua aposta per la sostenibilitat, amb un esforç important per a reduir residus i vessaments, les emissions contaminants a l’atmosfera i la reutilització de l’aigua.

Els representants de l’empresa insistiren que la seguretat laboral resulta primordial per a ells, amb l’objectiu de zero accidents. Així mateix és important la seguretat alimentària, sobre la qual també tenen diferents certificats de qualitat.

En quant a la planta d’Alzira, té els seus orígens al 1922, quan es va fundar Cartonatges Suñer. Amcor gestiona la planta des de 2003. Actualment hi treballa una plantilla de 220 persones i es dedica a tres sectors dins del seu negoci: snacks, pharma i café.


Després de la reunió, els representants de l’equip de govern van visitar les instal·lacions i els diferents departaments, on es visualitzaren totes les qüestions referides en la reunió prèvia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.