TotAlzir@: La Falla Av. Josep Pau signatura amb artistes i celebrá la tradicional Festa Zero

martes, 31 de mayo de 2016

La Falla Av. Josep Pau signatura amb artistes i celebrá la tradicional Festa Zero

El passat divendres 27 de maig, la Falla Av. Josep Pau celebrà a la Sala La Masía d'Alzira, la seua tradicional Festa Zero de començament d'exercici. Aquest any la temàtica de la festa era: “Grease. Època Pin up”. La indumentària estava basada en la pel·lícula que catapultà a la fama a John Travolta i Olivia Newton John. 


Prèviament al sopar, al voltant de les 21:00 h, el President i la Delegació de Monuments, signaren els respectius contractes amb els artistes. Aquest any, el monument gran estarà a càrrec de Juanjo Salom, artista reconegut en aquest gremi per col·laborar i pintar per a molts altres companys, i que de nou intentarà l'assalt al pòdium de la Segona Secció amb una falla que duu per lema: "A la conquesta". 

 
D'altra banda, un any més, la Falla infantil de l'Av. Josep Pau estarà a càrrec de l’artista carcaixentí Enrique Oliver. La temàtica de la falla és: "Prenem el te". Amb aquest monument, la comissió competirà enguany en Segona secció.

La comissió comptà amb la presència dels Presidents: Toni Lluís Martínez  i  Marc Sanchis, les Falleres Majors: Marga Pau i Irene Oliver; així com amb les properes Falleres Majors 2017: Nuria Andrés i Sara Oliver. També es signà el contracte amb la Xaranga El Pito del Sereno

Després del corresponent sopar, tinguérem ball fins la matinada, amenitzat per l'orquestra La Factoria Musical. 

Comencen l'exercici amb força! 


Delegació de Premsa de la Falla Av. Josep Pau

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.